Lidt om mig og min familie

Dagplejen Sommerfuglen

Stedet hvor barnet er i centrum

Hvem er jeg?

Mit navn er Mie Holdensen, og jeg er født i 1984. Jeg er gift med Kristoffer, og sammen har vi børnene Klara fra 2006, og Isak fra 2009 som går på Tønning Træden Friskole og Alberte fra 2011 som går i Tønning Træden børnehave..

Vi deler hus med hunden Dingo som elsker børn, to katte Plet og Mille, og i haven har vi to dejlige kaniner Fido den 2. og Valdemar.

 

Jeg er uddannet salgsassistent, og har bl.a. arbejdet i Super Brugsen her i Brædstrup fra 2007 frem til 2012, hvorefter jeg fik et barselsvikariat som kommunal dagplejer. 1 marts 2014 åbnede jeg min private dagpleje.

I min fritid spiller jeg musik. Jeg spiller tuba i Brass Band.

Jeg har god erfaring i at give astmamedicin med maske, og er god til at håndtere de udfordringer astmabørn kan have, når astmaen driller.

 

Jeg er godkendt af kommunen til at passe op til 5 børn i mit hjem. Kommunen fører tilsyn med mig og mit hjem.

 

Vores hjem er 100 % røgfrit, også i weekender og ferier!

 

Jeg har et tæt samarbejde med byens andre private dagplejer Brumbassen ved Stine Tang Hansen og Frugthaven ved Kætil Rokkjær og Anne- Mette Johansen fra Tønning. Vi laver fælles aktiviteter og bruger hinanden som sparringspartner.

Vi går i legestue i Tønning-Træden børnehave cirka en gang om ugen, og når vinteren rammer os, går vi i hallen i Brædstrup og brænder lidt krudt af. På den måde for børnene lidt tæning i, at være i større forsamlinger og kender lidt til børnehave livet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Molly får masser af kram i løbet af dagen. Når det bliver for meget, bliver hun lukket ud i gangen, hvor hun kan få lidt ro.