Ferie og sygdom

Dagplejen Sommerfuglen

Stedet hvor barnet er i centrum

Ferie og sygdom

Desværre er det sådan, at I SELV skal sørge for pasning til jeres barn, når jeg har ferie, eller hvis jeg skulle gå hen og blive syg. Der er IKKE mulighed for at komme i gæstedagpleje.

 

 

I vil dog ofte opleve færre sygedage hos en privat dagplejer i forhold til en kommunal dagplejer. Årsagen hertil er at hos mig kommer der ikke gæstebørn og jeres børn kommer ikke i gæstedagpleje. Det betyderer færre bakterier og mange sygedage undgåes.

 

Jeg modtager IKKE syge børn. Heller ikke selv om det bare er "tandfeber", husk på at feber altid er tegn på virus og infektion.. Hvis I afleverer et sygt barn, kan de andre børn også blive smittet, eller jeg kan blive syg, hvilket betyder, at alle forældre skal finde en anden pasningsløsning. Så for at vi alle kan få hverdagen til at fungere så hold jeres barn hjemme, hvis der er sygdom. Jeres børn har brug for JER, når de er syge.

Jeg modtager først barnet, efter en HEL sygdomsfri dag hjemme, det vil sige en dag uden feber, opkast osv- og barnet skal have energi til at klare en almindelig hverdag i dagplejen.

 

Hvis barnet bliver syg hos mig, ringer jeg efter jer. Så kan barnet komme hjem og få ro til at blive frisk igen. Jeg vurderer barnets almene tilstand, ikke kun tallet på termometeret.

 

Jeg er sjældent syg, men skulle det ske, så får I besked, så snart det er muligt.

Hvis mine egne børn er syge, vil I også få besked. Jeg har som udgangspunkt børnenes bedsteforældre til at tage sig af mine børn, når de er syge. Men da de vil være i huset, så vil der være en smitterisiko. Derfor får I besked om, hvad vi er ramt af, så I selv kan tage stilling til, om I vil finde en anden pasningsløsning.

Jeg kan ikke garantere at jeg ikke bliver syg. Men jeg kan fortælle at jeg har haft 2 sygedage siden 1. marts 2014.

 

I får min ferieplan for ca 1 år, når I kommer på besøg. På den måde kan I planlægge jeres ferie i god tid.

Jeg holder cirka 7-8 ugers ferie/fri/kursusdage om året, alt efter hvordan julen falder.

 

Vikar

Min mor, Alis Jensen er godkendt som kortvarrig vikar. Hun passer ikke børnene når jeg har fri, syg eller ferie. Hun hjælper udelukkende til i nødstilfælde, f.eks. hvis mine egne børn kommer til skade i skole og instution, eller hvis jeg skal til læge, tandlæge, på den måde kan vi undgå en del løse fridage. Hun kommer jævntlig på besøg og deltager i de aktiviteter hvor 2 voksnene er at fortrække, f.eks. når vi laver bål.

 

 

Ferie 2018

26-30 januar

 

Vinter ferie Uge 7 (12-18 februar)

 

Påskeferie 26 marts - 2. april

 

Fredag 11. maj (dagen efter kristi himmelfart)

 

Fredag den 15 juni (Isaks fødselsdag)

 

sommerferie ugerne 30-31-32 plus mandag i uge 33

 

Efterårsferie uge 42 (15-21 oktober)

 

Fredag 2. november lukker jeg kl 12.00 (jeg skal spille til DM i Brass Band)

 

Fredag den 30. november (jeg skal med mine børn i til klippe klistre dag)

 

Juleferie 22. december - 6. januar

 

Jeg har lukket i weekender og på helligdage